Bestel- en levervoorwaarden

 1. Bestellen kan door het invullen van het bestelformulier op de website; dit tot en met woensdag 7 februari 2018.
  In het geval u problemen ondervindt bij het plaatsen van uw bestelling kunt u contact opnemen met Annuska, op het nummer 0473/33.77.09.
 2. Geplaatste bestellingen zijn pas definitief en worden slechts geleverd voor zover en in de mate dat deze voorafgaand werden betaald.
  (U ontvangt een e-mail met de uitnodiging tot betalen nadat u uw bestelling heeft geplaatst.)
  Voor betalingen die na dinsdag 6 februari worden uitgevoerd, is mogelijk dat de organisatie u verzoekt om een betalingsbewijs door te mailen of ter beschikking te houden.
 3. Bestellingen (leveradres, moment van levering en aantallen) kunnen gewijzigd worden tot donderdag 8/02/2018 om 18u00.
  Bij wijziging van een bestelling wordt het eventuele te veel betaalde bedrag teruggestort. Bij annulering voor voormelde deadline wordt 50% van de betaalde som teruggestort.
 4. Wij voorzien gratis levering in volgende gemeenten en hun deelgemeenten: Ninove, Aalst, Denderleeuw, Geraardsbergen, Gooik, Haaltert en Liedekerke.  Voor levering in gemeenten die niet tot het hierboven beschreven gebied behoren dient vooraf contact te worden opgenomen met de organisatie.
 5. Kapitein Baaf VZW houdt zich te allen tijde het recht voor om geplaatste bestellingen te weigeren en/of te annuleren.  Voor zover de besteller de betaling reeds heeft uitgevoerd, wordt voorzien in de volledige terugbetaling.
 6. Kapitein Baaf VZW stelt alles in het werk om de geplaatste bestellingen op het gewenste moment uit te voeren, doch kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de levering toch niet op het gewenste tijdstip plaatsvindt.
 7. Indien u opteert voor afhaling kunt u op de juiste dag het ontbijtpakket afhalen op het Sint-Aloysiuscollege te Ninove, Weggevoerdenstraat 55.  Afhalen kan vanaf 7u30 tot 11u30.
 8. Het aanbod op de website en via andere media is onder voorbehoud voor type-, druk- en zetfouten.  Het enige correcte aanbod en de daaraan verbonden voorwaarden en worden weergegeven op onderhavige website.
 9. Kleine wijzigingen in de samenstelling van de ontbijtpakketten zijn steeds mogelijk.  Desgevallend wordt een product vervangen door een gelijkwaardig product.
 10. Kapitein Baaf VZW draagt geen verantwoordelijkheid voor de samenstelling en de voedselveiligheid van voedingsproducten die bij een leverancier zijn aangekocht.
 11. Producten waarvan de allergeneninfo niet op de ongeopende verpakking kan worden afgelezen mogen niet worden genuttigd door personen met voedselallergie.